AARHUS AFDELING

REMOVE-IT | LASER CLINIC AARHUS
Sønder Alle 36D, 8000 Aarhus C
CVR: 37801348

AALBORG AFDELING

REMOVE-IT | LASER CLINIC AALBORG
Korsgade 16, 9000 Aalborg
CVR: 37801348

NYESTE TEKNOLOGI

Vi tilbyder behandlinger med både Pico og Nano-teknologi. Vi kan dermed fjerne alle farver både hurtigere, mere effektivt og mere sikkert end før.

CERTIFICERET PERSONALE

Personalet hos Remove-it er alle certificerede, og vi har mange års erfaring med tatoveringsfjernelse, så du kan være helt tryg ved dit forløb hos os.

BEHANDLINGSGARANTI

Hos Remove-it tilbyder vi behandlingsgaranti, hvilket betyder at du ikke kommer til at betale for flere behandlinger, end vi har estimeret.

BEHANDLINGSGARANTI

Hos Remove-it tilbyder vi behandlingsgaranti. Dette betyder, at du ikke kommer til at betale for flere behandlinger, end vi har estimeret på forhånd. Alle nye kunder kommer indledende til konsultation hos os.

Her vurderer vi antallet af behandlinger, der skal til for at fjerne din tatovering. I tilfælde af at tatoveringen kræver flere behandlinger end først antaget, så betaler vi de resterende behandlinger i dit forløb. På denne måde er der fuld gennemsigtighed, så du fra start ved, hvad du maksimalt kommer til at betale for at få din tatovering fjernet. Flere faktorer spiller ind i vurderingen af det nødvendige antal behandlinger, og derfor kan vi kun vurdere dette fysisk og ikke blot ved at se et billede af tatoveringen.

Vi tilbyder behandlingsgaranti på alle de tatoveringer, som bliver vurderet til at kunne fjernes helt. Der er meget forskel på tatoveringer, og nogle tatoveringer kan ikke fjernes helt. Vi tilbyder bl.a. ikke behandlingsgaranti, når ønsket er et coverup efterfølgende. Her er det nemlig tatovøren, der i sidste ende beslutter, hvornår tatoveringen er klar. Tatoveringen skal ved coverup bleges nok til, at det nye motiv kan laves ovenpå.

Det er meget forskelligt fra tatovør til tatovør, hvor lys den skal være og dermed det nødvendige antal laserbehandlinger inden.

KONTAKT OS, LIGE HER

Du er altid velkommen til at sende os en besked nedenfor, vi bestræber os på at vende tilbage – hurtigst muligt.