COVER UP TATOVERING

Et coverup er, når man får dækket en eksisterende tatovering med en ny. Man tatoverer simpelthen en ny tatovering ovenpå den, man havde før. Uden laserbehandling af huden inden et coverup vil den gamle tatovering i langt de fleste tilfælde være meget dominerende og forstyrre det nye projekt ved fortsat at være synlig. Det kan derfor være problematisk at få et coverup på en ubehandlet tatovering, og for at undgå, at den gamle tatovering er synlig, kan den blive lysnet lidt, inden den nye bliver lavet ovenpå.

Uanset grundlaget for et coverup er det altid bedst at få lavet et par laserbehandlinger på området, inden du får lavet din nye tatovering. Du giver dig selv flere muligheder i forbindelse med valg af motiv, og gør det lettere for din tatovør at lave den nye tatovering.

BEHANDLINGSFORLØB

Laserbehandlinger af din eksisterende tatovering vil gøre, at et coverup ikke er nødt til at være både større og mørkere end den oprindelige tatovering, hvilket øger sandsynligheden for et tilfredsstillende slutresultat.

Det er meget individuelt hvor mange behandlinger, der kræves. Huden kan blive tatoveret igen efter 6 uger fra den sidste laserbehandling, og vi anbefaler, at tatovøren godkender, at det behandlede område er klar til at blive tatoveret igen.

NYESTE TEKNOLOGI

Vi tilbyder behandlinger med både Pico og Nano-teknologi. Vi kan dermed fjerne alle farver både hurtigere, mere effektivt og mere sikkert end før.

CERTIFICERET PERSONALE

Personalet hos Remove-it er alle certificerede, og vi har mange års erfaring med tatoveringsfjernelse, så du kan være helt tryg ved dit forløb hos os.

BEHANDLINGSGARANTI

Hos Remove-it tilbyder vi behandlingsgaranti, hvilket betyder at du ikke kommer til at betale for flere behandlinger, end vi har estimeret.

KONTAKT OS, LIGE HER

Du er altid velkommen til at sende os en besked nedenfor, vi bestræber os på at vende tilbage – hurtigst muligt.