OM REMOVE-IT

Visionen med Remove-it var at hjælpe kunder med at få fjernet deres uønskede tatoveringer. Vi har en stor erfaring og viden om tatoveringer efter 10 år i branchen, inden vi besluttede at åbne vores første laserklinik i år 2016.

Det er vigtigt for os at have et godt forhold til vores kunder og sikre os, at de er trygge igennem hele forløbet. Vi har altid en god atmosfære i klinikkerne, og alle kunder er velkomne hos os. Vi har en stor passion for tatoveringer og har begge både fået lavet og fjernet dem, så vi kender til tatoveringsfjernelse på egen krop. Det er vigtigt at have tillid til sin behandler, og vores kunder kan altid regne med os.

Hos Remove-it lover vi aldrig mere, end vi holder. Vores kunder får altid et ærligt bud på resultatet til deres gratis konsultation, og med vores behandlingsgaranti er du sikret, at du ikke skal betale for flere behandlinger, end vi har estimeret.

Vi har fjernet tatoveringer med laser i mange år, og vi elsker at nørde laserudstyr og fjernelsesprocessen, og derfor går vi meget op i at have det bedste udstyr.

Det kræver en visuel vurdering af din tatovering for at bedømme hvor mange laserbehandlinger, du har brug for. Dette gør vi for at fjerne din tatovering hurtigst muligt og med færrest mulige behandlinger. Vurderingen foregår i vores klinik til den gratis og uforpligtende konsultation, som alle forløb indledes med.

NYESTE TEKNOLOGI

Vi tilbyder behandlinger med både Pico og Nano-teknologi. Vi kan dermed fjerne alle farver både hurtigere, mere effektivt og mere sikkert end før.

CERTIFICERET PERSONALE

Personalet hos Remove-it er alle certificerede, og vi har mange års erfaring med tatoveringsfjernelse, så du kan være helt tryg ved dit forløb hos os.

BEHANDLINGSGARANTI

Hos Remove-it tilbyder vi behandlingsgaranti, hvilket betyder at du ikke kommer til at betale for flere behandlinger, end vi har estimeret.

VORES UDSTYR

Hos Remove-it bruger vi kun det bedste behandlingsudstyr til vores kunder.

PicoPlus er markedets kraftigste Picolaser, som giver den bedste tatoveringsfjernelse.

Den har markedets kraftigste laser på 1,8GW, og vi kan derfor fjerne alle farver effektivt. En enkelt pulsering med PicoPlus har en varighed på 450 milliarddele af et sekund, hvilket er ultra kort tid. Jo kortere tid huden er eksponeret over for laserstrålen, jo mere skånsom er behandlingen, uden at gå på kompromis med effektiviteten. Denne kraftige, korte pulsering gør PicoPlus unik sammenlignet med andre Picotyper.

Du kan derfor ikke få fjernet din tatovering hurtigere med en anden laser

PicoPlus giver den mest skånsomme behandling af huden. Behandling med denne laser vil både medføre mindre ubehag efter behandlingen men også en kortere helingstid for huden.

Picolaseren er skabt af Lutronic og indeholder det mest avancerede lasersystem og den nyeste laserteknologi. Remove-it kan derfor tilbyde dig den hurtigste, mest effektive og mest nænsomme behandling.

Hos Remove-it har vi både lasere af typerne Picolaser og Q-Switched ND:YAG. Forskellen er typen af pulsering, der fjerner tatoveringen, og vi kan derfor fjerne alle typer af tatoveringer og give det bedste behandlingsforløb.

 

KONTAKT OS, LIGE HER

Du er altid velkommen til at sende os en besked nedenfor, vi bestræber os på at vende tilbage – hurtigst muligt.