SÅDAN VIRKER TATOVERINGSFJERNELSE

Hos Remove-it får du et skræddersyet forløb, der passer til dine ønsker og din tatovering. Tatoveringsfjernelse er et individuelt forløb, og antallet af nødvendige behandlinger er derfor forskelligt fra person til person. Særligt hvor på kroppen tatoveringen er placeret, mængden af blæk i huden og din krop er væsentlige faktorer, som påvirker fjernelsen af en tatovering.

Det kræver en visuel vurdering af din tatovering for at bedømme hvor mange laserbehandlinger, du har brug for. Dette gør vi for at fjerne din tatovering hurtigst muligt og med færrest mulige behandlinger. Vurderingen foregår i vores klinik til den gratis og uforpligtende konsultation, som alle forløb indledes med.

BEHANDLINGSFORLØB

Længden af et behandlingsforløb er ligeledes individuelt, fordi der imellem hver behandling skal gå minimum 6 uger og somme tider endnu længere. Årsagen hertil er, at din krop skal have tid nok til at udskille blækpigmenterne, der frigives igennem laserbehandlingen. Tatoveringsfjernelsen foregår ved, at laseren fragmenterer blækpigmenterne i huden til mikroskopiske partikler, og herefter er det din krops tur til at bearbejde blækket.

Dette sker igennem en udskillelsesproces via lymfesystemet, hvor disse pigmenter udskilles med alle andre affaldsstoffer i kroppen. Tiden er derfor også et vigtigt element i en succesfuld tatoveringsfjernelse, og flere behandlinger i denne periode vil ikke fremskynde processen.

NYESTE TEKNOLOGI

Vi tilbyder behandlinger med både Pico og Nano-teknologi. Vi kan dermed fjerne alle farver både hurtigere, mere effektivt og mere sikkert end før.

CERTIFICERET PERSONALE

Personalet hos Remove-it er alle certificerede, og vi har mange års erfaring med tatoveringsfjernelse, så du kan være helt tryg ved dit forløb hos os.

BEHANDLINGSGARANTI

Hos Remove-it tilbyder vi behandlingsgaranti, hvilket betyder at du ikke kommer til at betale for flere behandlinger, end vi har estimeret.

PRISER PÅ TATOVERINGSFJERNELSE

De oplyste priser er pr. behandling.

500 kr.

Størrelsen på et æg

900 kr.

iPhone størrelse

1400 kr.

Størrelsen på en håndbold

2000 kr.

Halvt sleeve

3400 kr.

Fuldt sleeve