BEHANDLINGSGUIDE

Det er vigtigt at holde god hygiejne både før, under og efter hver laserbehandling.
Derfor bliver huden desinficeret af os inden behandlingen påbegyndes, men det er også vigtigt, at du selv holder tatoveringen ren efterfølgende.

FØR BEHANDLING

Hos Remove-it vil vi altid sørge for, at du får den bedst mulige oplevelse. Derfor begynder alle behandlingsforløb med en konsultation, hvor du vil blive informeret om processen og kan stille spørgsmål til behandleren. Inden din behandling skal du tage højde for følgende ting:

Det er vigtigt at undgå sollys (som solbadning, solarie mv.) på tatoveringen i 21 dage før laserbehandlingen. Selvbruner skal også undgås 7 dage op til en behandling. Sol og selvbruner vil nedsætte laserens effekt og øge chancen for bivirkninger.

Det behandlede område skal være frit for creme og makeup. Er der mørke hår på området, skal de også fjernes dagen inden behandlingen. Undgå så vidt muligt smertestillende piller (bl.a. ibuprofen), da disse kan øge risikoen for blå mærker og/eller blødning i værste tilfælde.

Er du gravid eller ammende kan du ikke blive behandlet. Du kan påføre bedøvelsescreme 1-2 timer før behandlingen. Fordel cremen på det ønskede område og pak det derefter ind i plastikfolie for at øge virkningen.

EFTER BEHANDLING

Efter du har fået en laserbehandling hos Remove-it, vil du opleve, at blækket i tatoveringen forsvinder løbende længe efter selve behandlingen. Laseren fjerner nemlig ikke tatoveringen med det samme, men den påbegynder en proces, som vil fortsætte i et stykke tid efter behandlingen. For at opnå det bedst mulige resultat er det vigtigt, at du gør følgende:

Benyt is til afkøling efter behov. Dette bør gentages hver 2. time i de første 24 timer efter behandling. Hold området hævet over hjertehøjde for at begrænse hævelsen.

Påfør efterbehandlingscreme på området. Denne kan købes ved Remove-it. Påfør cremen et par gange dagligt i de første 7 dage som minimum. Dette hjælper huden med at regenerere og fremmer derfor helingen. Alternativt kan aloe vera gel, panthenol eller en E-vitamincreme benyttes til formålet. Undgå lange bade, spa, svømmehal og sauna, indtil huden er helet. Begræns fysisk aktivitet på behandlingsdagen. Det er vigtigt at undgå sollys (som solbadning, solarie mv.)  på tatoveringen i 21 dage efter laserbehandlingen.

Opstår der blister/blæner, bør området holdes i ro. Pak eventuelt området ind i bandage. Går der hul på en blist, skal der påføres en fugtgivende gel.

NYESTE TEKNOLOGI

Vi tilbyder behandlinger med både Pico og Nano-teknologi. Vi kan dermed fjerne alle farver både hurtigere, mere effektivt og mere sikkert end før.

CERTIFICERET PERSONALE

Personalet hos Remove-it er alle certificerede, og vi har mange års erfaring med tatoveringsfjernelse, så du kan være helt tryg ved dit forløb hos os.

BEHANDLINGSGARANTI

Hos Remove-it tilbyder vi behandlingsgaranti, hvilket betyder at du ikke kommer til at betale for flere behandlinger, end vi har estimeret.

HAR DU ET SPØRGSMÅL?

Du er altid velkommen til at sende os en besked nedenfor, vi bestræber os på at vende tilbage – hurtigst muligt.