FJERNELSE AF PERMANENT MAKE-UP

Hos Remove-it kan du få fjernet din permanente makeup professionelt og sikkert. Vi fjerner permanent makeup på både læber og alle typer bryn. Uanset om du ønsker fjernelse af PMU på baggrund af farveforandringer, forkerte former eller noget helt tredje, kan vi hjælpe dig af med fjernelsen. Vores personale er veluddannet og har flere års erfaring i at arbejde med huden.

Der er rigtig stor udvikling i skønhedsbranchen, og især ved teknikkerne til permanent makeup på bryn, hvor nye metoder kan give et langt mere naturligt udseende end tidligere.

Pris pr. behandling 750 kr.

FORLØB HOS REMOVE-IT

Hvis dit ønske er at få lavet noget nyt, behøver vi ikke fjerne de gamle bryn helt, da farven vil falme længe efter fjernelsen. Hvor meget farven skal fjernes, afhænger af klinikken, der skal lave den nye permanente makeup, og derfor er det en god idé at konsultere dem på forhånd.

Ansigtshuden er følsom, og det kan derfor være et ømt sted at blive laserbehandlet. Derfor anbefaler Remove-it, at huden påføres effektiv bedøvelsescreme minimum 60 minutter inden behandlingsstart. Efter laserbehandlingen af den permanente makeup vil huden hæve, og området bør derfor køles ned et par gange dagligt med is uden direkte kontakt med huden.

NYESTE TEKNOLOGI

Vi tilbyder behandlinger med både Pico og Nano-teknologi. Vi kan dermed fjerne alle farver både hurtigere, mere effektivt og mere sikkert end før.

CERTIFICERET PERSONALE

Personalet hos Remove-it er alle certificerede, og vi har mange års erfaring med tatoveringsfjernelse, så du kan være helt tryg ved dit forløb hos os.

BEHANDLINGSGARANTI

Hos Remove-it tilbyder vi behandlingsgaranti, hvilket betyder at du ikke kommer til at betale for flere behandlinger, end vi har estimeret.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Ligesom ved tatoveringsfjernelse kan antallet af behandlinger variere, da der findes en række faktorer, som kan afgøre processens længde. Disse er hvilken type blæk, der er blevet brugt, tætheden af blækket samt kundens helbred. Det kan være, at brynet er tegnet op flere gange, hvilket medfører en større mængde blæk, der skal fjernes.

Vi anbefaler, at der går minimum 6 uger imellem behandlingerne i begyndelsen. Da farven løbende vil forsvinde, bør der holdes længere pauser imellem behandlingerne, jo længere man er i behandlingsforløbet. Disse pauser er nødvendige for hudens bearbejdelsesproces, da kroppen har brug for tid til at nedbryde de pigmenter, der er blevet fragmenteret af den skånsomme laser.

Da huden i ansigtet er følsom, anbefaler vi at påføre bedøvende creme inden behandlingsstart. Cremen skal sidde på området, der skal behandles, i minimum en time. Cremen bør påføres i et tykt lag for at opnå optimal virkning, og området bør dækkes med folie for at opnå optimal effekt.

Det kan være en god ide at barbere eller trimme øjenbrynshårene inden behandlingen, da laseren også reagerer på hårenes pigment. Dette betyder, at der er risiko for, at laseren midlertidigt kan fjerne hårene eller hårenes farve. Dog vil brynene ikke være påvirkede af dette, når de nye hår efterfølgende vokser ud igen.

Efter behandlingen vil du opleve at det behandlede område vil hæve, og derfor er det en god ide at køle området med is et par gange om dagen, så længe huden er hævet. Husk dog at isen ikke bør have direkte kontakt med huden. Brug derfor gerne et viskestykke imellem isen og ansigtet. I klinikken kan du købe en creme, som vi anbefaler, at brynene smøres to gange dagligt med i perioden efter behandlingen.